Uw aankoopmakelaar in Rotterdam

Als uw persoonlijke aankoopmakelaar neemt BVA Makelaardij B.V. uit Rotterdam u een hoop werk uit handen en besparen wij u een hoop geld.

Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden schakelt u ons kantoor in. Wij nemen dan direct contact op met de verkopend makelaar om nogmaals de woning te bekijken. Wij gaan dan samen met u mee en inspecteren de woning op talloze punten.

5 Redenen om ons in te schakelen......

 • Waarom ons inschakelen?
  Wij maken inzichtelijk wat de financiële mogelijkheden zijn. Wat voor regelingen zijn er bijvoorbeeld voor starters? En wat zijn de bijkomende maandelijkse kosten waar u nog geen rekening mee heeft gehouden?

 • Wij schatten het te kopen huis op de juiste waarde.
  Met gedegen kennis van de actuele markt kunnen wij u goed adviseren. Om een juiste afweging te kunnen maken, geven wij u bijvoorbeeld informatie over de wijk, bestemmingsplannen, relevante regelgeving, de bouwkundige staat van het huis of bijvoorbeeld informatie over een Vereniging van Eigenaren.

 • Wij kijken tijdens bezichtigingen objectief met u mee naar de technische staat van het huis.
  Wij kunnen u ter plekke vertellen of er sprake is van gebreken en u globaal informeren over de mogelijkheden tot verbouwing.

 • Wij beschikken over de ervaring om objectief en scherp te onderhandelen.
  Ook de praktische afwikkeling tot aan de notaris wordt u adequaat uit handen genomen.

 • Wij controleren de koopovereenkomst.
  De koopovereenkomst wordt opgesteld door de makelaar van de verkoper. De aankoopmakelaar checkt of alle gemaakte afspraken zijn vermeld.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u veel geld besparen en bent u verzekerd van veel woongenot in de toekomst!