Beschrijving

Heerlijk woning op deze fantastische locatie. Deze woning is gelegen aan het water met vrij uitzicht, heeft een stenen berging en een eigen parkeerplaats.
Gelegen in een levendige woonomgeving met veel oog voor groen, maar ook praktische faciliteiten zoals scholen en winkelcentra op loopafstand.

Indeling

Begane grond:
Entree, ruime, net betegelde toiletruimte met zwevend toilet. Woonkeuken gelegen aan de voorzijde, woonkamer is gelegen aan de achterzijde. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde (voorheen 2 kamers),  ruime slaapkamer aan de voorzijde. Net betegelde badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en een handdoekradiator.

Tweede verdieping

hele ruime overloop waar nog een slaapkamer van gemaakt kan worden. Slaapkamer voorzijde. De achterzijde is voorzien van een dakkapel over de gehele breedte.

De achtertuin grenst aan het water en is voorzien van een houten berging voor de tuinspullen. De woning is op de begane grond voorzien van een zonnescherm.

Bijzonderheden

- Fantastische locatie
- Eigen grond
- Eigen parkeerplaats
- Dakkapel achterzijde
- Ouderdomsclausule is van toepassing
- Laatste stuk van de achtertuin is gehuurd van de gemeente . Dit jaar €27,-
- Oplevering kan spoedig

Kenmerken