Beschrijving

Geweldig 4-kamer hoekappartement met dakterras. Gelegen op de gehele 2e en 3e verdieping in een populaire groene straat. Het appartement bevindt zich in keurige staat en kenmerkt zich door een lichte woonkamer van ca. 50m2 met open haard. Een badkamer met bad en tweede toilet. Drie ruime slaapkamers en een dakterras.

Het centrum van Rotterdam is met het openbaar vervoer, de fiets op lopend snel te bereiken, ook de uitvalswegen zijn dichtbij. In deze wijk zijn vele voorzieningen zoals (sport) scholen, kinderopvang en supermarkten. Daarnaast zijn er veel plekken om vrije tijd door te brengen. Met het mooie Vroesenpark, het Van Maanenzwembad, diergaarde Blijdorp, speelplaatsen, gezellige horeca en lokale winkeltjes is er altijd wat te beleven!

Indeling

Gedeelde opgang tot de eigen voordeur.

2e verdieping:
Hal/entree en toilet. Toegang tot de lichte woonkamer met veel ramen en twee erkers, nette wanden en plafond, kurken vloer, inbouwkasten en open haard. Verder is er een nieuwe open keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur. Middels open houten trap naar de 3e verdieping.

3e verdieping:
Overloop met toegang tot de diverse vertrekken: 3 slaapkamers, welke zich kenmerken door de nokhoogte van ca. 3.50 meter. Verder is er een inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine, droger opstelling van de nieuwe CV ketel uit 2018 in volledig eigendom. Nette badkamer met ligbad, wastafel en 2e toilet. Vanuit de 3e slaapkamer is er een trap naar het dakterras van ca. 17m2

Bijzonderheden

- Eigen grond
- Riante woonkamer met open keuken en grote raampartijen	
- Cv-ketel 2018 eigendom
- Keuken geplaatst in 2018
- Kurken vloer gelegd in 2018
- Meterkast vernieuwd 2018
- Buitenschilderwerk 2019 
- Bitumen plat dak vernieuwd in 2019
- Volledig voorzien van dubbelglas
- Open haard
- Ruime berging met wasmachine aansluiting
- VvE voert een adhoc beleid, er is geen maandelijkse bijdrage
- VvE heeft een gezamenlijke opstalverzekering en staat ingeschreven in de KvK
- Oplevering in overleg

Kenmerken