Beschrijving

Fantastisch wonen op de locatie van het voormalige PostNL gebouw in de sfeervolle stad Capelle aan den IJssel. Dit HOEK-appartement ligt in het nieuwbouwcomplex 'Hof van Capelle', de voormalige PostNL locatie is herontwikkeld. Het appartementencomplex is energieneutraal en levert middels de vloerverwarming verkoeling in de zomer.

‘Hof van Capelle’ bevindt zich op een steenworp afstand van het vernieuwde en overdekte winkelcentrum winkelcentrum 'Koperwiek', andere voorzieningen op het gebied van winkelen, uitgaan, sport, onderwijs en gezondheidszorg. Met de trein, bus en metro zit u binnen een kwartier in het hartje van Rotterdam.

Indeling

4e verdieping: entree, ruime hal, meterkast, nieuw toilet geheel betegeld, technische ruimte, ruime slaapkamer aan de voorzijde, ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het dakterras. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche. De woonkamer met de open keuken ligt aan de achterkant met toegang tot het dakterras. De keuken is in U-opstelling en is voorzien van een bar diverse inbouwapparatuur, waaronder een  inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast, vriezer, vaatwasser en een wijnkoeler.
Het dakterras ligt op het zuidwesten en is ca. 18m2 groot.

In de kelder zit de berging die hoort bij het appartement.

Het complex beschikt over 2 deelauto's in de garage. Elke bewoner van het complex kan hier een abonnement voor afsluiten.

Bijzonderheden

- Nieuwbouw 2021
- Vloerverwarming en koeling
- Eigen grond
- Bijdrage VvE: €141,32- per maand
- Energieneutraal
- Centraal gelegen
- 2 elektrische deelauto's in de garage
- Oplevering kan spoedig

Kenmerken